Welkom bij ClubCardio! Volledige focus op je workout met de voordelen van een groep.

Het is  bijna niet uit te leggen wat een 'silent workout' is en wat dit met je doet. Het enige wat je hoeft te doen, is een koptelefoon opzetten, en binnen no time ben je volledig ondergedompeld in je eigen wereld, zonder afleiding van de buitenwereld. En dat is precies de bedoeling, want bij ons draait alles om jou: je focus, jezelf en je workout. We kunnen je er heel veel over vertellen, maar het beste is om het gewoon zelf te komen ervaren. 

Waarom een koptelefoon?

We geven les met koptelefoons op. De koptelefoon zorgt ervoor dat je je volledig kunt concentreren op jezelf en even kunt ontsnappen aan de wereld om je heen. Tijdens onze lessen hoor je niet alleen de muziek, maar ook onze aanwijzingen (met hier en onze valse karaoke stemmen).

Groepslessen

Bij ClubCardio richten we ons op groepslessen waar we samen werken om jouw persoonlijke doelen te bereiken. Onze outdoor lessen zijn voor iedereen toegankelijk, omdat we geloven dat je altijd kunt werken aan je het 'tonen' (op z'n Engels gezegd) van je lijf. Voor ons draait het niet alleen om de cijfers op de weegschaal, maar vooral om het verbeteren van je spierspanning, het vormgeven van je lichaam en het creëren van een sportritme. 

Vraag vandaag nog je dagpas via deze link. Geef aan welke les(sen) je wil volgen, op welke datum en op welk tijdstip, dan ontvang je van ons een bevestiging dat je bent ingeschreven voor de les.

 

We kijken uit naar je komst! 

 

Gratis proefles

€ 0,00

Gratis proefles

€ 0,00

Eenmalig mag je een GRATIS proefles bij ons volgen. Omdat we het belangrijk vinden dat je ervaart wat voor effect een silent workout op jou heeft. Selecteer een les en bevestig deze in je winkelwagen. Je ontvangt spoedig van ons een bevestiging via Virtuagym.

We nemen in ieder geval altijd even contact met je op!