Misschien heb je de blog van Virginia weleens gelezen... Als geen ander herkent ze de drempel naar een sportritme. Voordat ze de eerste stap zette werd ze overrompelt met schaamte, excuses om niet te gaan en de drukte van haar werkschema. Jantine kent de verhalen vanuit haar werkveld en heeft al heel wat mensen gemotiveerd en begeleid bij het ontdekken en ontwikkelen van een sportritme. Ieder met een eigen doel, maar het begint met die eerste stap. 

Het 'perfecte' moment om te veranderen komt niet vanzelf; je moet het zelf creëren. Als je verlangt naar minder stress, meer ontspanning en een betere balans in je leven, dan is de allereerste stap om vanaf vandaag jezelf en je gezondheid op de eerste plaats te zetten.


8 januari 2024 gaan we van start!

Elk doel begint met een eerste stap

Het is niet vreemd als je overspoeld wordt met onzekerheid bij het denken aan die eerste stap naar een sportclub. 'Waar moet ik beginnen' of 'ik heb geen conditie', zijn hele normale gedachtes wanneer je besluit om de bank in te wisselen voor beweging.

Maar... ook dit overleef je ;-) Met ons 8-weekse programma brengen we je in een sportritme en ga je aan de slag met de doelen die je zelf stelt. Of dit nu afvallen, aankomen of het aanwennen van een gezonde levensstijl is, alles begint met die eerste keer.

 

Laten we het samen doen

We begrijpen de twijfels en onzekerheden die je kunt ervaren, en juist ook voor dit stuk zijn we er om je te ondersteunen. Ons programma hebben we zorg-vuldig samengesteld om je op een rustige en gestructureerde manier te begeleiden bij het op-bouwen van zowel je fysieke kracht en conditie als je sportieve routine. Tegelijkertijd werk je aan het vergroten van je zelfvertrouwen en je energieniveau. Je staat er niet alleen voor; we zetten samen de eerste stappen en gaan aan de slag met jouw doelen.

Dit is het begin van de stap naar een betere versie van jezelf. Je zal deze stap zelf moeten zetten, alle stappen die volgen doen we samen.

Concrete begeleiding is cruciaal

Wat je werkelijk nodig hebt, is een programma dat speciaal is ontworpen voor mensen zoals jij, die (opnieuw) willen beginnen met het opbouwen van hun kracht en conditie. Misschien heb je weinig tijd voor jezelf, voel je je niet langer comfortabel in je eigen lichaam, of maak je je zorgen over je gezondheid. Als je blijft vasthouden aan je oude gewoonten, zul je steeds dezelfde resultaten blijven behalen. 

 

De lessen vinden plaats op:

  • Maandagavond;
  • Dinsdagavond;
  • Zaterdagochtend.
  • Een gesprek met de beweegcoach is op afspraak. 

Wij helpen je in ons 8-weekse programma van de bank naar een sportritme

Hoe dan?

  • We starten met twee keer per weken sporten. We werken samen aan techniek en je kunt terugvallen op ons en de community. Daarnaast mag je altijd meer lessen aansluiten als die jou uitkomen. 
  • Je sport met een koptelefoon op, dat maakt dat je full focus bezig bent met je eigen workout, maar toch de voordelen van een groep kunt ervaren.
  • We ontmoeten elkaar wekelijks voor een 45-minuten durende workout, waarbij we je veilig begeleiden bij kracht- en conditietraining.
  • We leren je hoe je oefeningen zoals squats, deadlifts, lunges en push-ups op de juiste manier kunt uitvoeren, zodat je maximaal profijt haalt uit je training.
  • Dit programma is speciaal ontworpen voor mensen die al lange tijd niet meer hebben gesport en zich geremd voelen om weer te gaan sporten, maar er nu klaar voor zijn om hun gezondheid op de eerste plaats te zetten.
  • Naast het gezamenlijk sporten, bieden we ook ondersteuning door middel van coaching en onze community. In de community kun je elkaar motiveren, inspireren en aanmoedigen op weg naar een gezonder en actiever leven.