Onze Groepslessen

 

Tone en Shape Deze complete en effectieve workout combineert kracht-, cardio- en coretraining. Tijdens de training voer je verschillende oefeningen uit die je hele lichaam trainen en je hartslag verhogen. De multi-piek workout helpt je calorieën te verbranden en je conditie en kracht op te bouwen. Bovendien werk je aan je energieniveau, flexibiliteit, balans, behendigheid en coresterkte. Onze instructeurs bieden diverse opties, zodat je de intensiteit van de workout zelf kunt bepalen.

 

Step en Fun Een cardio workout voor het hele lichaam, gebaseerd op het op en af stappen zoals je een trap op en af zou lopen. Deze training zorgt voor strakkere benen en billen in no-time. We wisselen ritmische en leuke bewegingen af met atletische oefeningen om je hele lichaam te trainen. Een leuke en effectieve manier om snel fitter te worden!

 

Cardio & Strength Deze 30 minuten durende workout gebruikt verschillende gewichtjes voor een full body workout. Met (lichte) gewichten doe je meer herhalingen. Op wederom lekkere muziek, kun je zelf de intensiteit bepalen door meer of minder gewichten te gebruiken. Gefocust op je eigen workout, maar toch doen we het samen.

 

CardioDance Deze workout combineert dans en plezier met een volledige body workout. Alles komt in beweging en zing lekker mee waar je dat wil. Op meeslepende muziek dans je jezelf fit met eenvoudige maar effectieve dansbewegingen. Perfect voor iedereen die op een leuke manier aan hun conditie wil werken! Ook hiervoor geldt... probeer het eens uit. We beloven je dat je na drie lessen de danspassen kent, zodat je vervolgens met je ogen dicht kan genieten van een heerlijke workout. 

 

Bij ClubCardio geloven we dat iedereen kan sporten op zijn eigen niveau en in zijn eigen tempo. Onze outdoor lessen zijn er voor iedereen die zijn lichaam wil 'shapen', zowel van binnen als van buiten. Het gaat niet alleen om de cijfers op de weegschaal, maar ook om het verbeteren van je spierspanning, het vormgeven van je lichaam en het creëren van een stralende en sterke uitstraling. Goed voor je lijf, mind en zelfvertrouwen. 

Gratis proefles

€ 0,00

Gratis proefles

€ 0,00

Eenmalig mag je een GRATIS proefles bij ons volgen. Omdat we het belangrijk vinden dat je ervaart wat voor effect een silent workout op jou heeft. Selecteer een les en bevestig deze in je winkelwagen. Je ontvangt spoedig van ons een bevestiging via Virtuagym.

We nemen in ieder geval altijd even contact met je op!