Jantine en Virginia, hebben een schat aan ervaring in het begeleiden van mensen naar hun fitnessdoelen. Met een mix van plezier, positieve energie en professionele begeleiding zullen ze je inspireren en uitdagen om het beste uit jezelf te halen. Of je nu je conditie wilt verbeteren, spieren wilt versterken, of gewoon lekker wilt bewegen, we hebben voor elk wat wils.

We geloven in de kracht van samen sporten, elkaar aanmoedigen en het delen van persoonlijke mijlpalen. Onze groepslessen bieden een geweldige gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten en elkaar te motiveren op weg naar een gezonde(re) leefstijl. Samen zetten we stappen, verleggen we grenzen en creëren we herinneringen die een leven lang meegaan.

Step & Fun
Een cardioworkout voor het hele lichaam met de focus op benen en billen. Plezier en een uitdagende workout worden gecombineerd waardoor je sterker en fitter wordt.


Tone & Shape
Kom naar onze Tone & Shape en werk aan het vormen en versterken van je lichaam. Tijdens de les doen we oefeningen om jouw conditie en kracht te verbeteren. Je zult merken dat je meer energie krijgt en over het algemeen sterker in het dagelijks leven. Voel je je beter en zelfverzekerder dan ooit tevoren!

TotalFit Circuit
Doe mee met onze energieke Circuittraining en ervaar een totale fitheidstraining! In deze les ga je door verschillende oefeningen, waarbij zowel kracht- als conditionele activiteiten aan bod komen. Met de afwisseling en uitdaging van het circuit word je zowel fysiek als mentaal sterker en verbeter je je algehele conditie. Kom en ervaar de ultieme total body workout!

CardioDans

Van dansen word je blij, dat vinden wij in ieder geval. Het maakt niet uit wat je doet of hoe je het doet, als je maar lekker beweegt op lekkere muziek. De koptelefoon maakt dat je niet hoort dat een ander net zo lekker meezingt als jijzelf ;-) maar ondertussen verbrand je heel wat calorieën zonder dat je er erg in hebt.