Jantine.

Ik ben Jantine en al jarenlang werkzaam in de sportschoolwereld. Van het reilen en zeilen van de club tot het geven van diverse sportprogramma's, er is vrijwel geen les die ik nog niet heb gegeven. Mijn thuis bevindt zich in een schilderachtig dorp in de Molenlanden, waar ik me dagelijks inzet om mensen te motiveren en te inspireren.

Workouts voor alle leeftijden

Ik heb ervaring met het trainen van mensen van alle leeftijden. Het is mijn passie om mensen te helpen hun doelen te bereiken, of ze nu hun conditie willen verbeteren, sterker willen worden of hun algehele welzijn willen bevorderen. Elke persoon heeft unieke behoeften en ik zorg ervoor dat ik de juiste aandacht en begeleiding bied om hen op de juiste weg te helpen.

Naast het trainen van individuen, vind ik het geweldig om nieuwe lessen en evenementen te bedenken. Het geeft me de mogelijkheid om creatief te zijn en variatie toe te voegen aan het sportaanbod. Ook stuur ik een team aan, waarbij ik hen motiveer en ondersteun om samen de best mogelijke sportervaring te creëren voor onze leden.

Drijfveren

Wat mij echt drijft, is de voldoening die ik haal uit het zien van mensen die hun doelen behalen en groeien, ongeacht hun leeftijd. Het is een geweldige ervaring om mensen te begeleiden en hen te helpen hun eigen potentieel te ontdekken.

Ik geloof dat elke doelgroep zijn eigen specifieke aandacht en benadering vereist. Daarom zorg ik ervoor dat ik altijd de tijd neem om te begrijpen wat mijn deelnemers nodig hebben en hen te voorzien van de juiste ondersteuning en motivatie.

Met mijn toewijding en enthousiasme voor sport, sta ik klaar om mensen te begeleiden op hun fitnessreis en hen te inspireren om het beste uit zichzelf te halen, ongeacht hun leeftijd of achtergrond.


Virginia.

Getrouwd met Ron, een ondernemer in hart en nieren en trotse moeder van drie kinderen en twee bonuskinderen. Woonachtig in het historische Dordrecht. Naast mijn werk als HR-consultant, leeft mijn passie voor sport elke dag op. 

 

Van bankzitter naar sportinstructeur 

In 2018 begon ik met het geven van sportlessen en dat was het begin van een geweldige reis. Ik ben begonnen met een fitness dansles, eerst als deelnemer zo ver mogelijk achterin, en elke les deed ik een stapje naar voren. Eindelijk had ik iets gevonden wat ik leuk vond. Krachttraining bleef ik van weg, want ik heb nog ‘trauma’s’ van de fitnessruimtes waar ik mij achter apparaten verschuilde. Maar ik heb geleerd om datgene wat je het meest tegenstaat, juist te omarmen. Dus ben ik gestart met een opleiding om gericht op het functioneel trainen van je lijf. Vandaag de dag kan ik niet meer zonder dit soort workouts. 45 minuten hard werken, heerlijk!

Afvallen, bleh 

Diëten is voor mij niet vreemd. Jarenlang heb ik gekampt met gewichtsproblemen. Inmiddels ben ik 50 kilo lichter (hoe ik dit heb gedaan komt vast ook nog op deze site een keer voorbij). Het is en blijft een uitdaging om op gewicht te blijven, maar.... de sleutel ligt wat mij betreft in het vinden van balans, terug naar de basis, maar jezelf af en toe ook verwennen. 

 

Mijn grootste drijfveer is om mensen te inspireren die eerste stap te zetten naar de beste versie van zichzelf. Ik geloof in plezier en motivatie als drijvende krachten om jezelf steeds een beetje beter te maken. Het maakt niet uit of het grote of kleine stappen zijn, het belangrijkste is dat je trots bent op jezelf en je behaalde resultaten.

 


Julian.

Mijn naam is Julian, en mijn wortels liggen diep in Dordrecht, mijn geboortestad waar ik met trots ben opgegroeid. Mijn leven wordt gekenmerkt door twee grote passies: onderwijs en sport.

Met een theatermavo-achtergrond heb ik mijn creativiteit verder ontwikkeld. Daarnaast heb ik een sterke band met sport en beweging, en ben ik jarenlang een enthousiaste korfballer geweest. Mijn ervaringen in deze gebieden hebben me geïnspireerd om mijn kennis en enthousiasme te delen, zowel in het klaslokaal als in de sportwereld.

 

Mijn weg naar het gene wat mij gelukkig maakt

Voor de meesten van mijn leven was ik de 'dikke jongen' in het korfbalteam. Hoewel ik altijd mijn best deed, haalde ik er nooit de voldoening uit waar ik naar verlangde. Toen COVID-19 mijn korfbaltijd stopte, voelde ik mij verloren. Maar dat was het moment waarop ik besloot dat het tijd was voor verandering. Ik herinner me nog goed mijn eerste stap in de sportschool, vol zenuwen en spanning. Die stap heeft mijn leven nu al zeker verandert. Dankzij de ongelooflijke steun en aanmoediging van Virginia en Jantine ben ik nu actief bij ClubCardio, waar ik sportlessen geef.

 

Mensen net zo enthousiast maken als ik

In mijn sportlessen staat plezier centraal, omdat ik sterk geloof dat het de sleutel is tot succes in beweging. Ongeacht je lichaamstype of achtergrond, ben je van harte welkom om deel te nemen aan mijn lessen. Het maakt niet uit of je een 'S' of 'XXXL' draagt (zelf draag ik ook geen S…), het gaat erom dat je elke workout met een glimlach begint en eindigt. Mijn doel is om een omgeving te creëren waarin iedereen zich op zijn gemak voelt, zowel fysiek als mentaal. Samen bouwen we aan een gemeenschap waar plezier en gezondheid hand in hand gaan, zonder enige vorm van beoordeling. In mijn lessen staat bewegen niet alleen centraal, maar we maken er ook echt een feestje van. Sluit je bij ons aan en ontdek hoe sport en plezier je leven nog leuker maakt!